nybjtp

O a uiga o paipa apamemea?

https://www.buckcopper.com/copper-tube-refrigeration-copper-tube-air-conditioning-refrigerator-product/
E mafai ona tatou vaʻaia ituaiga uma o paipa i lo tatou olaga i aso uma, e aofia ai paipa palasitika e faia i palasitika ma paipa uʻamea e faia i uʻamea e le o ni ferrous.O paipa apamemea o paipa u'amea e le o ni u'amea e faia i le 'apamemea mumu.Pe a faatusatusa i palasitika masani Mo paipa, e sili atu le siosiomaga.Sei ou faailoa atu uiga ma galuega apaipa apamemea.
1. Mea malō
Pe a faatusatusa i paipa palasitika masani, o paipa apamemea e faia i se mea e sili atu ona faigata ma e iai le malosi maualuga o uiga o le uamea.E le faigofie ona pala, e malosi le maualuga o le mamafa, ma e mafai ona fetuunai i siosiomaga eseese.O le paipa apamemea e masani lava ona faia i le kopa, ma o le mea faʻafefeteina o le kopa e maualuga tele, lea e mafai ona oʻo i le 1000 tikeri.O le mea lea, o le vevela o le vai vevela lautele o le a le afaina ai le paipa kopa.Afai lava e fa'aoga sa'o, e masani lava e leai se mea e popole ai.Fesili Puipuiga.
2. Tumau
O le paipa apamemea e umi, aua o le paʻu kopa e faia i le kopa, ma o le mautu kemisi o le kopa e lelei tele.O loʻo i ai uiga o le malulu, faʻafefe vevela, faʻamalosi malosi, ma faʻamaʻi.E mafai ona fetuutuunai i siosiomaga galuega eseese.O paipa apamemea o le a tumau i le umi o le fale o loʻo faʻaaogaina masani.
3. E mafai ona tatalia le vevela tele
O paipa apamemea e mafai ona tatalia le vevela tele ma le malulu.Mai le -196 tikeri i le 250 tikeri, e mafai ona faʻaaogaina faʻamau apamemea, ma e mafai foi ona faʻafetaui paipa apamemea i suiga tetele i le vevela.O le a le tele se suiga, ma e le faigofie i mea tuai.
4. Saogalemu e fa'aoga
O paipa apamemea e sili atu le malosi ma le ductility nai lo uʻamea masani, ma sili atu le anti-vibration, aʻafiaga ma le malulu.E le gata i lea, e laʻititi le faʻalauteleina o laina faʻapipiʻi o paipa apamemea, naʻo le 1/10 o paʻu palasitika, ma e maualuga tele le teteʻe o le vaivai.Malosi ma saogalemu e fa'aoga.
5. Lelei mo le soifua maloloina
O le paipa apamemea o loʻo i ai se malosi malosi e faʻamama ma faʻamaʻi siama siama.E. coli i totonu o le vai o le a le faʻaauau pea ona faʻateleina i totonu o le paipa kopa.O le tele o siama i totonu o le vai o le a mou atu pe a uma ona ulufale i totonu o le paipa kopa mo ni nai itula.E mafua ona o loʻo i ai se vaega itiiti o ion apamemea ua solo i totonu o le vai i totonu o le paipa apamemea, ma o ion apamemea o loʻo i ai se faʻamaʻi faʻamaʻi ma sterilization aafiaga.


Taimi meli: Feb-20-2023