nybjtp

Fa'agasologa ole gaosiga ole pepa apamemea

Pepa pepao se laupepa manifinifi o apamemea faʻaaogaina i mea faʻapipiʻi, mea eletise ma teuteuga.O le pepa apamemea e masani ona faʻaaogaina mo lona lelei lelei o le eletise ma le vevela ma le faʻaleagaina.O lo'o ta'ua i lalo le fa'agasologa o le gaosiga o le pepa apamemea.

O le laasaga muamua o le filifilia o papatusi apamemea: o le laasaga muamua i le faia o pepa apamemea o le filifilia lea o mea mataʻutia, ma le maualuga o le kopa kopa o le ki lea i le gaosia o le apamemea sili ona lelei.O nei mea apamemea e tatau ona suʻeina ma le faʻaeteete ma faʻataʻitaʻiina ina ia mautinoa o loʻo lelei le lelei o papatusi apamemea.

O le laasaga lona lua o le fuafuaina o le ipu apamemea: o le ipu apamemea filifilia e tatau ona togafitia i luga, tuʻu i le pito i lalo o le masini mea tuʻufaʻatasia, fetuunai le maualuga o le tipi, ma fuafua le vaega le tutusa e fausia ai se mafolafola.

O le laasaga lona tolu o le faʻamamaina o le ipu kopa: o le faʻamamaina o le ipu apamemea o se laasaga taua i le gaosiga o pepa apamemea.I lenei laasaga, faʻaaoga se tagata mama faʻapolofesa e aveese palapala ma oxides mai luga o le ipu kopa.

O le laasaga lona fa o le faʻalauteleina lea o le ipu apamemea: O le isi, e manaʻomia le faʻaogaina o le ipu apamemea e se masini faʻalautele.I le faagasologa o le faʻalauteleina, o le laupepa apamemea e pasia i luga o se uili, faʻaumiumi e aunoa ma le leiloa o lona lautele, seia oʻo i le mafiafia manaʻomia.

O le laasaga lona lima, faʻamalo ma faʻamafola: O le isi laasaga i le gaosiga o le gaosiga o le apamemea o le tuʻuina lea o le pepa apamemea i totonu o se ogaumu vevela maualuga mo le faʻafefe.I lenei faagasologa, o le pepa apamemea e faʻamafanafanaina i se vevela maualuga maualuga e faʻateleina ai lona fetuutuunai.A mae'a ona fa'apipi'i, e alu le pepa apamemea i totonu o se masini fa'ata'atia e fa'alelei so'o se fa'aletonu i luga po'o lalo ole laupepa.

Laasaga 6, Otiotiina le Pepa Kopa: A maeʻa ona faʻapipiʻi ma faʻamafola le pepa apamemea, e mafai nei ona tipi i le tele e manaʻomia.O le tipiina o pepa apamemea e mafai ona faʻaogaina masini faʻapitoa e pei o masini tipi leisa poʻo masini faʻapipiʻi CNC mo le maualuga-saʻo, maualuga-lelei gaosiga.

O le laasaga lona fitu o le siakiina o le lelei: e matua manaʻomia le siakiina o le lelei o le pepa apamemea.O loʻo i ai se masini suʻega faʻaeletoroni mo le suʻeina o le amio, maʻaʻa, fetuutuunai, ma isi mea o le pepa apamemea.Afai e le fetaui le pepa apamemea, o le a faʻavasegaina ina ia mautinoa e maua e le tagata faʻaaogaina se oloa e fetaui ma le tulaga masani.

O loʻo i luga o le gaosiga o le gaosiga o le pepa apamemea.O lenei faagasologa e manaʻomia ai masini gaosiga faʻapitoa ma tekinolosi faʻapolofesa, ma mulimuli ane maua ai mea e sili ona lelei i le pepa apamemea, lea e faʻaaogaina lautele i mea eletise eletise, teuteuga, eletise ma fanua faufale.


Taimi meli: Me-26-2023